Jump to content

Timur

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Timur last won the day on March 13

Timur had the most liked content!

About Timur

  • Birthday 08/24/1982

Personal Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nicea

Recent Profile Visitors

970 profile views

Timur's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

9

Reputation

  1. While we were worried and troubled about their watches, characters without armor and weapons have now appeared. The farm macro players you allow also enter this event and make us lose. This macro crew earns ten times our labor by the evening. As if that wasn't enough, he enters all the events and still earns extra. What he earns is not enough, he also makes us suffer. We can't finish the ft event many times because of them. We lose in jr because of naked players. The opposing race is probably doing it to make us lose. Otherwise, who would come that way? Even in the bifrost event, the macro team participates and becomes more profitable than us. If you always keep one eye on the game, you'll see what's going on. And this way you can make the game much more fair.
  2. 80 percent of the game is played by Turkish users. Juraid time is very wrong for us. We will be sleeping in one. In the other, we are at work. At least if you change the juraid from 5 at night to between 12 noon and 1. or between 11-12 at night. oyunu yüzde 80i türkiye kullanıcıları oynuyor. juraid saati ise bizler için çok ters. birisinde uyuyor olacağız. diğerinde ise işteyiz. en azından gece 5de olan juraidi öğle 12 ile 1 arasına alsanız. veya gece 11-12 arasına.
  3. ödülü boş ver. video gayet güzel. bence tarafsız düşünen herkes aynı şeyi söylüyordur. mageler kalabalığa nova atıp video çekebiliyorlar. makrocu mele parti bile video çekip atabiliyor. onların yanında seninki 1. den daha yukarısı.
  4. celestia videosu 1. olmalı. oldukça eğlenceli keyif verici ve oyunculuk olarak kaliteli. arkadaşı tanımıyorum ama çok hoş.
  5. BUY BDW Ring Poison You can contact us here or in-game pm Timur.
  6. eğer bir savaşa katılabilirsem kayıt alacağım. bu her iki ırkında şikayeti.
  7. savaş sırasında mage kitledikten sonra cc bile alınsa, uzun zaman geçse bile sw sc silinmiş gibi görünüyor. taki ölüp yeniden doğana kadar bu böyle kalıyor. yeniden doğunca scroll geliyor. kaç savaştır böyle. pm eventi yapmak yerine bu sorunu çözmek daha önemli değilmi
  8. Arkadaşlar oyun içerisinde olsun dışarıda olsun. Son zamanlarda başta gençler olmak üzere küfür kullanımı oldukça artmış. Öyleki anne baba kardeş, ayırmadan küfürler artmış. Küfür kullananlar için diyorum : sizin için bu ve benzeri şeylerin anlamı olmayabilir ama bizim için var ve benim gibi düşünen binlercesi var oyunda. Lütfen anlaşamadığınız yada yanlış olduğunu düşündüğünüz bir konu varsa buradan paylaşın yayın rezil edin şikayet edin vs vs ama konuyu annemizi ve değerlerimizi karıştırmayın. hatta icap ediyorsa yakında yüzyüze halletmeye çalışın. kavga edinde mutlak değerlere küfür etmeyin. acık adam olun saygı duyun, duymuyorsanız saygı gösterin. resimdeki şahısta bunun örneği. yaratığına vurdular diye basıyor küfürü. bana sana ona buna önemli değil. bu küfürün değerine göre de verilen cezayı arttırmanız gerekmektedir. nedir 1 gün susturup sonra devam. https://www.hizliresim.com/jp0p4ve
  9. why these rings don't include str bonus. this is unfair. It contains dex bonus. HP bonus available. we want to add str bonus for warriors. please add str bonus to shio, imir and flame rings.
  10. https://imgyukle.com/i/rN5jls herkes yapıyor ya. charları acıp bırakıyorlar. nekadar farmda makro serbest densede bunu incelemeleri lazım. gm ler ilk günler online oluyordı ama şimdi online yok okuyan yok inceleyen yok demekki. adamlar titanı geç borooya bile koyuyorlar geceleri. okadar rahatlar. ip adreslerinden ana charlarını bulmak uyarmak yerine ses çıkarmıyorlar kaç gündür. biz yapsak banlarlar. bu metin de burada ispat olarak kalsın ozaman.
×
×
  • Create New...