Jump to content

babacar

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    Turkey

babacar last won the day on August 25 2023

babacar had the most liked content!

About babacar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

babacar's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well
  • Dedicated
  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

13

Reputation

  1. Sell Ring of Felankor Light. Pm me with offer here, or ingame King_of_Ottoman and SoMuchBallz It can be reforged other elemental dmgs by spending 10gbs..
  2. SELL>>BDW LIGHT, BDW FLAME, +7 GIGA , +8 IRON IMPACT BUY>> 2x BDW RING POISON. pm me here or King_of_Ottoman in game.
  3. Sorun o taş parçasının üzerine çıkmak değil, çıktık ta zaten. Ama taş parçasının üzerinde kenarında ve inişinde bir çok kez skill fail aldık. Bu dediklerimin size bir şey ifade etmeyeceğinin farkındayım. Konuyu fazla uzatmayacağım. Taş parçası artık bizim için de mübahtır diyelim.
  4. Cheater has spoken.. All buged places are easy for you, because you are a cheat king..
  5. Mage id: Cedri He is in party with jezzymuthafukker Ksc: https://ibb.co/3TMfgpW
  6. En azından bdw ringleri ücretsiz ya da tek denemede değişebilmemize imkan verin. %25 şansla tamamen kumar. 5bdw kupon 300m para 6gb tek sefer için harcamak gerekir. Kaldı ki şansın yoksa 4-5 sefer bile tekrar edebilirsin..
  7. Giga Should be +8 to compete with ascalon. We all know here how hard to upgrade +8. Ascalon +7 is far best with 184 atk, 7 str and 110 poison dmg than any other +7 weapons.
  8. It should be flame-light-ice version of ascalon. Or you must bring a free change system for our bdw rings elemental dmgs (flame-light-ice) . I got 2 light bdw and i must gamble for change them. Its obviously unfair..
  9. Char created yesterday. 0 kill 4 deaths. no heal on bdw, even 1 time. I think he is asuna, he will ruin our events. I add a ksc here. Pls check. ty. https://ibb.co/kGXDGn4
  10. i cant see any advantage here, you kill that mage anyway. I didnt tp anyone, or i didnt run or town, i didnt gain any advantage. Its a bug that i am not aware of. Its a harmless farmer tp mage, nothing more. But because of you are a cheater, you think every1 just like you. I know what you are doing, you think that if you share enaugh video like this 1, you will get an immunity for your actions. I hope gm staff see that fact..
  11. Hırsız yavuz ev sahibini bastırmaya devam ediyor. Go on bro, we all know you are clean, every1 except you deserve ban..
  12. Asuna ile birçok kez bdw ve jm girme şerefine bende nail oldum. Her girdiğimiz eventte karusları trollüyor kendileri.. Tam afk kalmıyor, ama hiçbirşey de yapmıyor. Geçtiğimiz günlerde benden ksc istenmişti. Arkadaşımız saolsun buraya videolu delil bırakmış. Bu char ile bağlantılı asıl hesap da tespit edilebilirse eğer server bir zararlı uyanıktan daha kurtulur. Gereğinin yapılmasınu umut etmekteyiz..
  13. olaya gerçekten tek taraflı bakıyorsunuz. Adam bize vur kaç yapıyor zaten. Yunusunda söylediği gibi kendisi hareket etti ve asasa atack verdi. Bulunduğu konumdan ayrıldı. Piestin reskilini beklerken kabak gibi ortada kalmasın diye ağaç arkasında bekledi. Kendisi de atack almadığının farkında değil. ağacın kenarından ayrıldıktan sonra aynı asas 4-5 kez saldırı için gitti geldi. Pek tabi videonun o kısımlarını kesmiş. Sizin mantığınıza göre cz deki her ağaçla armıza 5 m mesafe koymamız gerekir. ""Gerçekten öyle cümleler kuruyorsunuz ki dışarıdan buraya bakan birisi "Hile yapanı görmezden geliyorlar demek ki" gibi bir tasarrufta bulunacak."" Yukarıdaki cümlenizle alakalı durumu açayım madem rahatsız olduınuz. KarIhawzen denen pro asas, townun içinde 10 tane kule ona vurduğu esnada 3 skill 2 r atarak afk charı kesti. Kanıt olarak fotoğraf koydum. Evet ban yedi, teşekkür ederim ama ban sebebi magesini abuk sabuk yerlere park etmesiydi. asıl şikayette bulunduğum konu ile alakalı herhangi bir işlem yapılmadı. Adamın 1 haftalık yokluğunda servera can geldi, insanlar farm yapabildi, towna charlarını bırakabildi. Hile hurda ile millete musallat olan bir adamı şu serverdan uzaklaştırmak için adamın itiraf videosuna ihtiyacımız var sanırım. Güya oyunu bırakıyordu hazret, dün yine godlike 87-88 sayıyordu. Böyle bir adam tarafından abuk sabuk bir olaya ait yukarıdaki video sebebiyle siz de ban yeseniz, bırakın banı uyarı alsanız emin olun siz de rahatsız olursunuz. Resmen yavuz hırsız ev sahibini bastırıyor. Meselenin özü budur, yoksa 24 saat dediğiniz çabucak geçer, biz de farkındayız. Konuyu sizin vicdanınıza bırakıyorum..
×
×
  • Create New...