Jump to content

HattoriHanzo

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    Turkey

HattoriHanzo last won the day on September 5 2023

HattoriHanzo had the most liked content!

About HattoriHanzo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HattoriHanzo's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

19

Reputation

  1. 8 priestle kasıyor. dokunduğun an kafana paraziti yiyip yere yapışman bir olur. Sen hobi olarak yine rahatsız et ama üzülürsün
  2. go buy 2nd pc or laptop instead of crying here. I have 2 laptops and farming solo because if I solo farm dark mares in 1 hour I get 1 full inventory but if I farm with party, what I get is 6-7 pieces good items and trash things such as gauntlet,boots shell parts. Why would I farm with 8 different people? That's why people farm solo. Türkçe meali: Amele gibi 8 kişilik partide 3-5 drop alırım diye beklemektense 2 pc farm atıp 1 saatte 1 inventory doldurmak daha karlı geliyor. Başkaları 7-8 pc ile bu işi yapıyor,doğrudur. Adam yatırım yapmış karşılığını alacak herhalde.Burada ağlamaktansa gidin 3-4 bin tl verip kötü bir laptop alın heal priestiniz için, siz de aynısını yapın size engel olan yok. Afk olan macrocular için ise diyeceğim birşey yok. Bir defa yeni sistem afk şekilde boss bekleyenlerin önüne geçmek için yapıldı,gidip farm yapan adamı Moradona şutlamak için değil.
  3. Bu eleman Rus. Merdiven başında exp silah satan arkadaş olması lazım. Sağlam macrosu var açıkçası geçen databasede de benzer bir sistemle kasıyordu. İllegal birşey olsa şimdiye yüz kere uçururlardı arkadaşı. Ya dikkat etmediler,yada eleman temiz.
  4. Tüm bunlara ek olarak bp black chitinler çok zayıf. Assasinler dünya kadar dagger defe rağmen ellerindeki elemental yüzüklerle +7 silahlarla normalde göremeyecekleri damageleri görüyorlar priestlere spike atarken. Black chitin defansı en azından full plate yada plate armor seviyesine yükseltilmeli. Mevcut haliyle fabric setten pek bir farkı yok. Usko'da 83 gelene kadar battle priest oynadım,kalabalık pkda gayet de dayanabilir bir charım vardı ortalama itemlerle ama burada iron set wings of war gibi itemlerin bile olsa pestilin çıkıyor. Black chitin ve valkyrie battle priest armorlarına biraz buff gelmeli.
  5. "Nasıl olsa burası PVP server, oyuncuların keyfi neyi istiyorsa onu yapabiliriz" çok sakat bir yaklaşım. Geçen database'in başında bp oynamıştım, daha bifrost yüzükleri olmadığı için ve talia da giymemiz nedeniyle öldürülmemiz biraz zordu. Birtakım zevat yaygara kopardı, o zamanın tarihiyle (2021) oyunda 19 yıldır var olan talia skin anti defi 50'den 40'a , durability de 5000'den 3000'e düşürüldü. Bu şu demekti aslında: Paper charlar defolsun gitsinler, yada int oynamak zorunda kalsınlar. Nitekim BF yüzüklerinin gelmesinden sonra ve talia skin'in özelliklerinin kısılmasından sonra paper class oynamak imkansız hale geldi. Şimdi benzer durumların drain gibi olmazsa olmaz skillerin Isıloon-Felankor gibi bosslara vurmaması şeklinde tezahür ettiğini gözlemliyoruz. Bu tam bir akıl tutulmasıdır. Oyunu yazan programlamacı insanlar bu skilleri,itemleri vesairesini defalarca test edip öyle koymuşlar ki bir bildikleri var diyip bu konuları kapatmak düşer normal bir ortamda, fakat burada birtakım şahıslar karşı ırktan birilerini öldüremedikleri zaman veya bosslardan drop elde edemedikleri zaman hemen forumda bir yangın yapıp bir anket açıp oyunda 20 seneden fazla süredir var olan şeylerin kaldırılmasına neden oluyorlar. Bu arada talianın 50'den 40'a düşürülmesi mevzu değil, asıl mesele saatler süren uğraşlar sonunda yaptığın iteme ait durability'nin 3000 olması ve max 15-20 dk içinde kullanılamaz hale gelmesi, dolayısıyla saatlerce bulcan-haunga warrior vesaire gibi slotlarda geçirilen sürenin daha da uzamasıydı. Yani burada o itemi çıkarmak için halihazırda saatlerini veren insanların emeklerine karşı bir suikast yapıldı demek istiyorum. Şimdi benzer durum assassin sınıfında var. Adamın özelliği zaten drain atmak,hızlı koşmak,şansı yaver giderse ilk drain vuran olup boss'tan drop almak ama birileri yine istemezük demiş ola ki bunu da yok etmişler. Nikos Yunanistanlı'dır, haliyle demokrasinin anavatanı olan bir ülkenin vatandaşıdır,demokrasiyi içselleştirmiştir bu güzel birşeydir fakat bu tür konularda demokrasi işlememeli, oyunun orjinali neyse o şeyler öyle kalmalıdır. Ha eğer "yok arkadaş,bizde oyuncuların ne dediği oyunun orjinalinde var olan şeylerin korunmasından daha önemlidir" diyorsa yöneticiler benim de bir talebim var,buna da anket açsınlar: Towndan bowla yürümek zor geliyor, oyuna dolmuş koysunlar da binip gidek.
  6. arkadaşlar bu serverda işler oyunun içinde var olan skiller,itemlerin korunması şeklinde değil de milletin canı ne isterse,oylamada ne sonuç çıkarsa o kararın uygulanması şeklinde ilerliyor. Birileri karı gibi ağladı diye geçen database'de adamlar talia skini nerflediler,durabilitysini 3000'e düşürdüler (orjinalin yarısı kadar neredeyse). assassin sınıfının drain gibi skillerini yok ettiklerine şaşırmamak gerek. Oyunun 2002 yılındaki başlangıcından beri var olan itemler,skiller sırf birileri anketlerde çoğunluğu ele geçirdi diye, "istemezük" dedi diye değiştirilebiliyor. siz de takmayın, mevcut haliyle keyif almaya çalışın (ne kadar keyif alabilecekseniz artık?)
  7. Selling ROL (Fire Damage) as per topic. Pm here or ingame : Anarchist https://hizliresim.com/bn4nv9k
  8. As per topic, I'm looking to buy a hell breaker +7 with coins. Pm me here or ingame @Anarchist
  9. imo current antidef ratio is fine. 50 was very high. just 5 k original durability would solve the issues for the sake of the efforts of talia farmers.
  10. Most paper characters wear talia as an extra AC defense as black chitins are exactly similar to fabric clothes. Also talia skin is very useful during farming sessions as it provides 109 extra defense (which is very crucial for a battle priest who has max. 750-800 def with 350 ac buff). You nerfed the original abilities but at least you could let the durability as original. Burning a talia in a farming session takes max. 15 minutes with it's current modifications. Also I remember that in previous databases almost every bulcan kind of creature used to drop iron bars but I can't see the same drop rate for talia/destruction armors ingredients. An assassin with dual flame shard +7 and flame (or bdw ring) able to hit any fully geared battle priest around 1.4-1.5 k. I want to ask you just 1 basic question: Don't we have a right to survive in pk environment as paper characters or this server is just belong to players wearing chitin/shell variaties? Edit: It's alright when people hit nonsense damages with +7 weapons and elemental rings but it's not alright when someone spend his hours in talia matterial farming and wear some extra ac in pk? Get a life bros. Talia skin is older than many of your real age. It's exist in the game since day 1, Usko-Ares Server and previous servers such as Myko and JPKO. Just learn to go to sundries and purchase some acid pots with your very valuable coins. That's the only solution for this issue. If we wear talia, then you should buy acid that's simple. But most of the crybaby melees are insisting for removal of talia just because their 5 millions coins so precious. This is absurd and shameful.
  11. talia armors is the most effective way of staying alive as a paper character. I'm okay with the current anti def amount but durability should go back to 5000. Or, you can remove super magic hammer as it costs too much. Nobody would pay 80-90m for each repair of an item that has 3k max durability. This talia issue has started in last database when there were no elemental rings. Many melees complained about their low damages but nowadays they hit unusual damages with decent +7 selfnames just because of their elemental rings. So, making talia'a durability 5k will assist people who spend their fair amount of time for iron bar and talisman farming.
  12. farmer darlamak için oyun bilen adama ihtiyacınız yok. nasıl olsa sabah akşam yaptığınız iş bu,sizin neyinize adam gibi pk değil mi?
×
×
  • Create New...