Jump to content

Stophia

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Stophia last won the day on August 31 2023

Stophia had the most liked content!

About Stophia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stophia's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Recent Badges

18

Reputation

  1. Ya tek hücreli orospu evladı küfür ü başlatan sensin onları niye koymuyorsun, durup dururken ilk kifür sen etmedin mi? @xrahatsız
  2. The ban on ParadiseGetOut2 is not helping to resolve my problem and is not addressing my concerns. I request the return of my confiscated items. Please assist me with this matter. Additionally, I kindly request that no innocent parties be penalized for trades associated with this account. I have also communicated with OsmanAmca, and I can assure you that he is not involved in any wrongdoing in this situation. He simply conducted a trade with ParadiseGetOut2 involving bravery. Thank you for your time and consideration.
  3. I lose my iventory 1100x bravery and 11 gold bar can you say me bug or scam..
  4. Açtığımız her konuyu bloklamazsan konusup derdimizi anlatabilecez... bu dünkü pm leşme zaten tekrar 2. defa küfür olayı yok, bugün öyle bişe olmadı yanineden ban yiyorum ? nedir sende bu ego güç zehirlenmesi mi yaşıyosun, insanı oyundan soğutmak için birebirsin, başkada bişeye yaradığın yok zaten, 1 gün muteli kaldım gereksiz yere yediğim ban ın açılmasını talep ediyorum..
  5. https://hizliresim.com/o14yvkg Dün sabah Mute yedim bu saatlerde bugün mute açılacak diye beklerken Ban attınız @GM_Thanos napmaya calıştığını anlamadım server da son kalan 2-3 clanıda kacırmaya mı calısıyosun... volta ya küfür ettiğim icin dün mute attın onun bana ettiği küfürün konusunu bugün actım, benide banladın, yani bana 1 küfür yüzünden 2 defa ceza verdin araştırmadan etmeden kafana göre nasıl ban atabiliyosun? Bu gm lik olayıda çoluk çocuğun eline mi gecti noldu..
  6. @GM_Thanos https://hizliresim.com/rup2k7e Küfürbaz kral kral kasasından da ince ince para tırtıklıyor kendine onun ksc si var
  7. https://www.hizliresim.com/khdus4f bu olayı 1 saat kadar devam ettirdiler resimdeki ler haric KIRVE diye bir warrior da vardı..
  8. bu clanda benim ne olup olmadığım seni hiç ilgilendirmez, önünden ye sen senin gibi bir oç la muhattap olmak istemiyorum yazma bundan sonra ne ChillOut hakkında nede benim hakkımda..
  9. @BhromkaAynen öyle senin clanından kimseye ne pm atıyorum, nede pm alıyorum ama bu aptal arkdaşınız sürekli yazıyo, tahrik ediyor. küfür ettiriyor ve pm leri de ayıklayıp öyle paylaşmış, bildiğin kurgu yapmış yani, uğraştığın işlere bak derken bunu kastteddim, Rıdvan charıma girip size pm atmışsa bu onunla sizin arasındadır. sonrasından onunla zaten mevzuyu devam ettirirken neden bana salça oluyor? söyleyim cünkü erkeğin orospusu gibi bişey arkadaşın, clanımızda 25-26 kişi oyun oynuyor, chilldog şeklinde bişey yazarak o kadar insana dil uzatıyor, bu da oç lik kusura bakma.. sorunlarınızı kiminle yaşıyosanız onunla halledin genelleme yapmadan. iyi oyunlar
  10. Sen ne lanet bi oç çıktın ya, bi sal kardeşim artık oyununa bak dedikçe, hala salakça şeyler peşindesin, senin için gerçekten üzülüyorum, başka işin yokmuş gibi uğraştığın şeylere bak, git dm de farmını yap muhattap da olma asosyal piç.
  11. my friend's computer is blocked, cant enter the game, can you help with this??
×
×
  • Create New...